MääratlemataSõudeklubi uus spordimaja kuulutati Pärnumaa aasta sporditeoks

31. dets. 20200
https://www.rowing.ee/wp-content/uploads/2020/12/Taiskasvanute-rubriiki-Juri-Jaanson-klubi-FB-1280x960.jpg

2020. aasta sporditeo valimisel kaasas Pärnu Postimees oma lugejad, kelle ettepanekul panid sealne toimetus ja Pärnumaa spordiliit rajatised ja inimesed pingeritta.

Aasta viimasel päeval avalikustatud tulemuste põhjal võitis hääletuse sõudeklubi uus hoone, milles asuvad Põhjamaades unikaalne sõudebassein, avar jõusaal ja muud treeninguruumid. Septembris uksed avanud 1200 ruutmeeril laiuvas kompleksis käivad treeningud – kui koroonaviirustest tingitud olukord seda võimaldab – täistuuridel: oma koha on leidnud noorsportlased ja rühmatreeningutel osalejad.

Arhitektuuribüroo Molumba poolt loodud võidutöö „Vesilik“ esimeses ehitusjärgus valmisid juba 2018. aasta lõpus elling ning seda ümbritsevad parkimis- ja hoiuplatsid. Järgmisena võetakse ette kohtunikke ja võistlejaid teenindava osa rajamine ning mõeldakse läbi võistlustega seonduv.

“Tervikuna hakkab kõik tööle alles siis, kui suudame partneritega koostöös täita lubaduse rajada tribüüniga, funktsionaalselt toimiva spordikeskuse. Mõistagi mõtleme kogu linnarahvale: tulevikus peaks Räämal olema ohtralt võimalusi tervist tugevdada,” kinnitas sõudeklubi president Toomas Rapp.

Aasta sporditeo valimisel saavutas teise koha Raja tänava vast valminud ujula, kolmandaks tuli eduka aasta teinud Pärnu Sadama korvpallisats.


Vaade uuele majale Rääma tänava poolt (foto: Molumba OÜ)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressit ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgistatud tärniga *

Toetajad

 
Pärnu Vesi
Pärnu linn
Eesti Kultuurkapital
Kultuuriministeerium
Eesti Sõudeliit
 

Pärnu Sõudeklubi | Reg. nr. 80090721 | KMKR nr. EE102019892 | Rääma 27, 80039 Pärnu | klubi@rowing.ee | +372 5066 312
Kõik õigused kaitstud 2024