MääratlemataEmajõe Karikas tuli taas Pärnu Sõudeklubile

3. mai 20160

Kodumaine veehooaeg sai traditsiooniliselt alguse Emajõel, kui vastu kevadpüha 30.aprill – 1.mai peeti maha Emajõe Karikavõistlused. Võisteldi kokku 7 kategoorias ning sõideti esimesel päeval maha 4km ja teisel päeval tavapärane 2km. Taaskord, nagu juba eelnevad kolm aastat järjest, kuulus Emajõe Karikas vääramatult Pärnu Sõudeklubile. Seda kõike ikka tänu Emajõe käänakuid trotsinud vapratele sportlastele.

Järgnevalt ülevaade neist tublidest sõudjatest, kes tulid punkte väärt kohtadele.

Meeste paariskahesel kuulus suurim saak Martin Rahuoja – Margus Kodasma duole, kes koguajaga 18:54 tõid teise koha. Samuti sõitsid edukalt Bertty Nurm – Tristan Lasn, kellele kuulus ajaga 19:09 neljas koht ning ka nooremad Teet Tuulik – Jan Oberacker, kes sõitsid välja samuti punktilise 6. koha.

Järgnevalt lasti stardist lahti meeste üksikaerulised kahepaadid, kus Pärnu Sõudeklubi lootused olid kõik vaid ühel paadil koosseisus Markus Ritson – Daniel Liik. Kogenud mehed alt ei vedanud ja võtsid 6-paadilises konkurentsis koguajaga 19:17 kindla esikoha.
Siis oli kord meeste ühepaatide käes ja sealne ainus Pärnu Sõudeklubi esindaja Anreas Lünekund tegi tubli sõidu ja tõusis sellega poodiumi teisele astmele. Koguajaks jäi Lünekundile 20:24.

Meestele järgnesid ka poiste ühepaadid, kuid kuna kogu jõud oli lükatud kahestesse siis siia enam esindajaid ei jagunud.

Peale paadivahetust said võimaluse starti liikuda ka naised ja tüdrukud. Taaskord alustati kiirematest paadiklassidest ja esimesena said tulema naiste paarisaerulised kahepaadid. Seal tegid tugeva sõidu Nora Küüts – Liisu Mitt, kes ajaga 20:51 tagasid omale kõrge, teise koha. Ka aasta võrra noorem naiskond Kätlin Strikholm – Mona Küüts näitasid jõudu ja noppisid punkte, tulles kuuendale kohale.

Järgnesid taas ühesed, kus naiste arvestuses oli ainsana klubi esindamas Jessika Scholz, kes saavutas 5 paadi hulgas tubli 2. koha. Ajaks Jessikale kahe sõidu peale kokku 23:57.

Kiireimad ühesesõitjad selgitati välja ka tüdrukute arvestuses, seal oli punktitoojaid kaks. Neist suurema saagiga tuli koju teiseks tulnud Greta jaanson (ajaks 23:30) ja samuti edukalt sõitis 5 kohale asetunud Annabel Aron, kellel ajaks 24:10.

Kõik tulemused on nähtavad SIIT.
Ja pilte võistlustest leiab SIIT ja SIIT ja SIIT.

Ka järgmise karikaomaniku välja selgitamisele ei ole kaua jäänud, kuna juba 21. mail peetakse Pärnu sõudestaadionil maha Eesti Karikavõistlused, kus panused ja osalejate võiduiha on juba veelgi suuremad.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressit ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgistatud tärniga *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt3785/domeenid/www.rowing.ee/htdocs/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
eelmine
Eesti MV lõpetasid sisesõudesarja

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt3785/domeenid/www.rowing.ee/htdocs/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
järgmine
Pärnumaa meistrivõistlused sisesõudmises testisid sõudjate jõulueelset vormi

Toetajad

 
Pärnu Vesi
Pärnu linn
Eesti Kultuurkapital
Kultuuriministeerium
Eesti Sõudeliit
 

Pärnu Sõudeklubi | Reg. nr. 80090721 | KMKR nr. EE102019892 | Rääma 27, 80039 Pärnu | klubi@rowing.ee | +372 5066 312
Kõik õigused kaitstud 2024