MääratlemataPärnumaa meistrivõistlused sisesõudmises testisid sõudjate jõulueelset vormi

18. dets. 20160

Vaid nädal enne jõulupühi pani Telia sisesõudesarja teine etapp igas vanuses sõudjad pingutama Pärnumaa meistritiitli nimel. Ennelõunast õhtuhakuni kestnud võistlus tõi Pärnu Sõudeklubile 8 poodiumikohta, millest 4 olid kõrgeimal astmel. 

TULEMUSED

Naiste absoluutklassis võitis kindlalt Liisu Mitt, kes ületas virtuaalse finišijoone ajaga 7.03,2. Lähimat konkurenti, Erli Mat´i Viljandist, edestas Liisu koguni 12,9 sekundiga. Kolmanda medalikoha võttis endale narvalane Uljana Borodatšova, lõpetades võitjast 26.9 sekundit hiljem. Liisule oli see juba teine võit Telia sarjas ning punktitabelis järgnevad talle samuti Mat ja Borodatšova. 

Õrnemasoo kergekaalu klassi võistlussõit kujunes päeva üheks tihedamaks rebimiseks, kuna esimest ja teist kohta lahutasid ainult 0,4 sekundit. Vee peal sõudmises tähistab selline väike vahe umbes paadinina palli pikkust edumaad, kuid see oli piisav, et tuua pikaajalise võistluskogemusega Anni Ravale Pärnumaa meistritiitel. Ajaga 7.49,2 lõpetanud Anni napsas esikoha Viljandi sõudeklubi võistleja Eve Sankovski ees, kelle aeg oli 7.49,6. Kolmanda koha päädis Aleksandra Kulitskaja Narvast. 

Neidude B klassis langes kullasära Annabel Aronile, kelle võiduaeg 7.29,0 on selles vanuseklassis läbi aegade kuues tulemus, mis näitab, et tegemist on arvestatava tulevikulootusega. Teise koha omanik Irene Budanova Tallinnast jäi Annabelist lausa 18,9 sekundi kaugusele ning pärast tallinlast lõpetas Viljandi neiu Laura Stina Kivistik ajaga 7.50,8. 

Neljanda kuldmedali tõi Pärnu Sõudeklubile parasõudja Birgit Näppi LTAN võistlusklassis, mis on lühend inglise keelsetest sõnadest legs, trunk, arms, mis tõlkes tähendavad jalad, keha ja käed. Birgiti võiduaeg 1000 meetrisel distantsil oli 4.14,0. Teise koha võitis samuti Pärnu Sõudeklubi sportlane Anna Frida Jürgenson. 

Aplausisaatel riputati poodiumil medaleid kaela veel ka Greta Jaansonile, kelle tugev ponnistus tõi talle neidude A klassis kolmanda koha. Poiste samas vanuseklassis võitis pronksmedali Bertty Nurm, kelle isiklik rekord näitab arengu tõusuteed. Agor Tettermann finišeerus LTAM võistlusklassis tihedas konkurentsis teisena. 

Kuigi medalivõitjad paistavad võistluspäevaks teravamalt silma, siis väga tublid olid ka kõik sportlased, kes andsid endast viimse välja, et jõuda võitjatele kannule. Järgmine etapp Telia sõudesarjas toimub juba uuel aastal, kui Tallinna Spordihallis toimub Baltimaade suurim sisesõudevõistlus Alfa 2017. 

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressit ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgistatud tärniga *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt3785/domeenid/www.rowing.ee/htdocs/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
eelmine
Emajõe Karikas tuli taas Pärnu Sõudeklubile
järgmine
Nädalavahetusel toimub sisesõudmisvõistlus Alfa 2017

Toetajad

 
Pärnu Vesi
Pärnu linn
Eesti Kultuurkapital
Kultuuriministeerium
Eesti Sõudeliit
 

Pärnu Sõudeklubi | Reg. nr. 80090721 | KMKR nr. EE102019892 | Rääma 27, 80039 Pärnu | klubi@rowing.ee | +372 5066 312
Kõik õigused kaitstud 2024