Määratlemata2015/16 sisehooaeg sai alguse Viljandis

9. dets. 20150
https://www.rowing.ee/wp-content/uploads/2015/12/rowing.ee_wp-content_uploads_2015_12_ParnuSK-1024x683.jpg

Novembri viimasel nädalavahetusel peeti Viljandis selle sisehooaja esimesed võistlused, ning nagu viimastelgi aastatel on esimesel etapil distantsiks võistlejaid proovile panev 6000 meetrit. Suure osavõtjaskonnaga C-vanuseklassile oli ette nähtud pisut kergem 500 meetrine võistlusdistants.

Esimesena lastigi starti noorimad, kuni 12 aastased poisid ja tüdrukud. Pärnu sõudeklubi neiud küll poodiumile ei pääsenud, kuid tublid tüdrukud Maria Kaalep, Kelli Järvoja, Maris Paas ja Grit Lelle tõid paljude võistlejate hulgast endale neli järgnevat kohta. Samavanadest poistest aga näitas võimu Jan Oberacker saavutades tubli 3. koha.

Edasi liiguti juba 6000 meetri sõitude juurde ning sellega said alustada B klassi noored. Tüdrukutest võtsid klubile poodiumikohad teiseks tulnud Greta Jaanson ja talle järgnenud Annabel Aron. Selles vanuseklassis omakorda jäi poodium napilt väikseks poiste jaoks ja tubli sõidu teinud Markus Strikholm pidi leppima neljanda kohaga.

Pisut võiksema osalejaskonnaga oli A-vanuseklass. Kuid sõitjad ei lasknud end sellest häirida ja näitasid ikka korralikke aegu. Nii sõitis end neidudest neljandale kohale Mona Küüts. Poistest suutis konkurentsitult võita Margus Kodasma ja koju tuli ka teine koht, mille eest hoolitses samuti tugeva sõidu teinud Martin Rahuoja.

Järgnesid vabaklassi, kergekaalu ja veteranide sõidud, kus naisveteranide hulgas oli klubi esindamas Tatjana Jaanson ja naiste kergekaalus tegi tubli sõidu Anni Rava.

Päeva lõpetasid nagu alati naiste ja meeste põhiklassi sõidud. Naiste hulgas sai väga head tulemust näidanud Liisu Mitt kaela hõbemedali. Meeste sõit kujunes nagu ikka eesti paremiku kohalolekul päeva põnevaimaks, ning 6km distantsil jagati lõpuks tulemused järgnevalt: Võitis taas Tõnu Endrekson, teise koha võttis Allar Raja ja kolmandaks tuli Andrei Jämsä.

 

PärnuSK Pärnu Sõudeklubi Viljandis , Foto: sõudespinning.ee

 

Järgmised võistlused sõudeergomeetritel on plaanis juba 19. detsembril Pärnus, kus sellel aastal on kavas 2000 meetri distants. Seni aga on kõigil vapratel 6km läbijatel võimalus taastuda ja vormi lühemaks distantsiks ümber treenida.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressit ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgistatud tärniga *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt3785/domeenid/www.rowing.ee/htdocs/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
eelmine
Sõudjate tegemised augustis-septembris

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt3785/domeenid/www.rowing.ee/htdocs/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
järgmine
Niidupargis joosti Märt Lelle mälestuseks

Toetajad

 
Pärnu Vesi
Pärnu linn
Eesti Kultuurkapital
Kultuuriministeerium
Eesti Sõudeliit
 

Pärnu Sõudeklubi | Reg. nr. 80090721 | KMKR nr. EE102019892 | Rääma 27, 80039 Pärnu | klubi@rowing.ee | +372 5066 312
Kõik õigused kaitstud 2024