MääratlemataPärnu Sõudeklubi osales ülemaailmsetel sprindivõistlustel

17. märts 20170
https://www.rowing.ee/wp-content/uploads/2017/03/inline-images_Sprint2017Logo.jpg

Möödunud nädalvahetusel, 10-12. märtsil kihutasid Pärnu sõudeklubi jõusaalis mitmed tublid sportlased sõudeergomeetritel, läbides sõudmises sprindi poole jäävat 1000 meetri distantsi. Oma kiireid aegu näitasid sportlased erinevatelt tasemeilt – nii igapäevaselt sõudmisega tegelevad noorsportlased kui ka sõudespinningu trennis käivad harrastussportlased. 

Indoor sprints- logoSellise äkilise kihutamise põhjuseks olid mainitud nädala lõpul üle maailma peetud online vormis toimuvad sprindi meistrivõistlused lisainfo, mille korraldajateks rahvusvaheline sõudeföderatsioon ja sõudmise inventariga, sealhulgas ka sõudeergomeetritega tegelev firma Concept2. Tegu on selle poolest ebatavapärase võiduajamisega, et kihutada võib absoluutselt igaüks ja teha seda sealjuures seal, kus ise tahab. Selleks et osaleda ja teiste sportlastega üle maailma mõõtu võtta tuli oma tulemus sisestada Concept2 LogBook keskkonda ja nii lihtne see ongi. Nii võttiski üritusest osa suur rahvamass eri riikidest, sealhulgas ka Pärnu Sõudeklubi sportlasi.

Kuigi võistlus oli individuaalne, siis et ergutada klubide osavõttu oli korraldajate poolt välja käidud lisaauhind, mis loositi välja klubide vahel, kus võistlusest osavõtjate arv oli üle 20. See kogus võistlejaid ei olnud probleem ka meie sõudeklubile ja auhinnaks oleva sõudeergomeetri nimel panid võtsid 1000m distantsi ette päris mitmed spordimehed ja -naised. 

Tublid panustajad olid Kristel Lusikas, Agor Tettermann, Mark Kirandi, Greta Jaanson, Liisu Mitt, Nora Küüts, Tatjana Jaanson, Andres Kullam, Meelis Meigo, Mart Mängel, Riina Arva, Annelii Solts, Velle Rohelpuu, Maali Kaasik, Alari Uusna, Annika Mäll, Ene Rahnel, Katri Aron, Ivika Jürgens, Margit Kadak, Piia Toom ja Rein Põlluste.

Võistejaid jätkus paljudesse võistlusklassidesse ja tulemusi saab näha SIIT .

Klubi eest võistelnud sportlaste juures on ka “Affiliation” veerus välja toodud “Pärnu Rowing Club” mille järgi on meie klubi sportlaste tulemusi lihtne leida.

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressit ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgistatud tärniga *

Toetajad

 
Pärnu Vesi
Pärnu linn
Eesti Kultuurkapital
Kultuuriministeerium
Eesti Sõudeliit
 

Pärnu Sõudeklubi | Reg. nr. 80090721 | KMKR nr. EE102019892 | Rääma 27, 80039 Pärnu | klubi@rowing.ee | +372 5066 312
Kõik õigused kaitstud 2024